Gedreven


 

Welkom op  de website van mijn praktijk. Mijn naam is Eric-Jan Morren. Ik ben in 1997 Cum Laude afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en in 2000 als Orthopedisch Manueel Therapeut, te Delft.

 

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen Meander Medisch Centrum. Van 1999 tot 2005 heb ik hier nauw samengewerkt met de sportartsen Prof. Dr. Frank Backx (NOCNSF), Dr. Huib Plemper KNVB en Dr. Frank van Hellemondt (FC Utrecht), aan de ontwikkeling en opzet van de huidige afdeling Sportgeneeskunde. Binnen het Meander heb ik uitgebreide ervaring opgedaan binnen de specialismen Orthopedie, Sportgeneeskunde en Traumatologie en als Bedrijfsysiotherapeut. Daarnaast heb ik van 1999 tot 2007 deel uitgemaakt van de medische staf van de Rabobank Prof Wielerploeg en hebben we samen meerdere toprenners begeleid naar de eindstreep.

 

Met het oprichten van mijn praktijk in 2005 ben ik mijn eigen koers gaan varen. Daarnaast ben ik van 2006 tot 2009 als docent en examinator werkzaam geweest aan de post HBO opleiding "Professional Master Orthopedische Manuele Therapie". Ik heb hier de vaardigheidslessen en casuïstiek verzorgd het vak Anatomie aan de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool Utrecht. Van 2008 tot 2011 heb ik de specialisatie Dryneedling Ledematen, Wervelkolom en uiteindelijk in 2011 volledig afgerond met een Masterclass Hoofd- en Kaakproblematiek.

 

Na 20 jaar werkervaring vind ik het iedere dag weer een uitdaging om mensen met uiteenlopende klachten te behandelen en op te lossen. Ik streef er altijd naar dit te doen met zo min mogelijk ingrijpen. Dit stimuleert me telkens weer om verder te ontwikkelen en werken in dit mooie ambacht.

 

Verder ben ik de trotse vader van twee zoons en genieten we samen met mijn vrouw van avontuurlijke ondernemende reizen. Daarnaast kan ik in het tennisspel en op de mountainbike zowel mijn ontspanning als nieuwe sportieve uitdagingen aangaan.